Crematorium en begraafplaats Eikelenburg

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium en begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk

Gelegen aan de Eikelenburglaan is dit stijlvolle, strakke gebouw een sfeervolle plek voor voor een mooi en passend afscheid. De belangstellenden worden ontvangen in een kleurrijke, warme ruimte met diverse zitgedeelten. De grote aula biedt aan 140 mensen een zitplaats, op banken die in een halve cirkel om de kist zijn gesitueerd. Met staanplaatsen kan het aantal bezoekers tot 300 bij het afscheid aanwezig zijn. Door de glazen wand achter de kist is er prachtig uitzicht op een bomenlaan. Met de vleugel en alle faciliteiten op het gebied van beeld en geluid biedt deze aula voor ieder gezelschap een mooi decor voor een afscheid.

Crematorium Eikelenburg in Rijswijk, afscheid ook buiten

Elk persoon is anders, elk leven loopt anders, dus ook elk afscheid is uniek. Juist een mooie omgeving helpt om een passende uitvaart te organiseren. Er zijn meerdere ruimtes die wisselend kunnen worden ingezet, als ontvangstruimte, als aula, als koffiekamer, of als familiekamer. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kan een geschikte ruimte gekozen worden. Ook buiten is er ruimte voor een afscheid. Een buitenterras voor een condoleance behoort ook tot de mogelijkheden. 

Uitvaart kan ook ‘s avonds in Crematorium Eikelenburg in Rijswijk

Soms kan het prettiger zijn het afscheid na kantoortijden te laten plaatsvinden, dat is bij Crematorium Eikelenburg geen probleem. In dit Crematorium in Rijswijk, enkele minuten rijden van Den Haag, kunt u terecht vanaf het opbaren van uw dierbare tot en met de crematie. Een klein gezelschap kan de overledene begeleiden tot in de ovenruimte. Alles vindt plaats naar uw wens. Vertel uw uitvaartleider van Uitvaart24 uw wensen en samen realiseert u een afscheid, passend bij uw naaste en ook passend bij uw budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden in Crematorium Eikelenburg?

Niet alleen de plechtigheid kan in diverse ruimtes plaatsvinden, maar bij elke condoleance is ook een passende ruimte aanwezig. In een koffiekamer met gezellige, kleurrijke zitjes kunt u catering op maat bestellen, maar ook in een intieme familiekamer. Van koffie, thee en gebak tot aan dranken, hapjes en diner.  Een aantal weken na de crematie, kunt u de as van uw dierbare ophalen en laten bijzetten op een plaats op de begraafplaats, maar kan ook verstrooid worden.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over Crematorium en begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk. Bel direct naar 085-0160614 bij een overlijden, of mail naar info@crematoriumrijswijk.nl. Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Den Haag:
Crematorium en begraafplaats Eikelenburg
Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk
Crematie in Den Haag vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven