Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Den Haag een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
154 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1098 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Goed
Uitstekend geregeld dank uw
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
01-12-2020 Rob den Toonder, Sluiskil
8
4
Prima
Het waren bijzondere omstandigheden omdat mijn stiefvader geen dienst etc wilde. Het was fijn dat de uitvaart snel geregeld kon worden. Ook duidelijke uitleg wbt de mogelijkheden mbt de uitvaart zelf . Contact was goed. Ook persoonlijk contact na de crematie was goed.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 4
Deskundigheid 4
30-11-2020 Iris van Leeuwen, Lelystad
10
5
Keurige service
Uitstekende ervaring
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
30-11-2020 W.M. Schulze-Eijlders, 't Harde
10
5
Respectvol en netjes
De uitvaart van mijn vader was netjes en respectvol georganiseerd door de mensen van Uitvaart24. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles was tot in de puntjes geregeld. Top.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-11-2020 Angelique, Amersfoort
1
0.5
Nooit mee in zee gaan oplichters
Mijn ervaring trekken een slaatje uit uitvaartpolissen nooit mee in zee gaan. Of ik mijn beoordeling wil aanpassen nee, Zoals eerder omschreven deze partij wil nog steeds een slaatje uit elke uitvaart trekken. Factuur is betaald storten ze terug ze halen het wel op bij de verzekeraar krijgen ze namelijk 200 euro meer voor betaald. sorry ik blijf bij mijn standpunt.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 0.5
Communicatie 0.5
Deskundigheid 0.5
12-11-2020 Victor Ras, IJsselmuiden
10
5
Snel,vriendelijk en zeer respectvol
Direct telefonisch contact. Snelle actie. Zeer respectvol. Fijn, discreet, nauwkeurig en liefdevol
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-10-2020 A Hoefman, HARLINGEN
9
4.5
Goed geregeld!
Mijn moeder wilde haar lichaam ter beschikking stellen aan de wetenschap, echter kon het lichaam niet geaccepteerd worden. Wat doe je dan? zoeken op internet, ook al omdat mijn moeder geen groot afscheid wilde kwam ik uit op uitvaart24. Het ophalen van het lichaam werd direct geregeld, nette kleren mee, en netjes in overleg een locatie doorgekregen waar wij afscheid konden nemen (ook uitvaartondernemer Jobse bedankt voor de attente aandacht!) Nu hebben wij als familie en naasten toch afscheid kunnen nemen wat bij een ter beschikking wetenschap niet mogelijk was geweest. Uiteindelijk voor lage kosten een goede service en kwaliteit gekregen. Wij waren zeer tevreden met de afhandeling, en ja natuurlijk zijn er wel (kleine) puntjes van aandacht die misschien iets anders in het vat gegoten konden worden, echter die wegen niet op tegen de nette afhandeling. Wil ik nog wel een opmerking plaatsen: ik had geen recensies gelezen - maar als ik de negatieve opmerkingen zie, dan denk ik bij mijzelf: ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb. Uitvaart24 en alle mensen die erbij betrokken zijn: Bedankt! Fam Mitchell / erven vd Berge
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
13-10-2020 Shaun, Middelburg
8
4
Vriendelijk personeel en alles is snel geregeld
De communicatie was goed. Het personeel is vriendelijk. Wel een tip gegeven. Op de dag van de uitvaart moest er nog een formulier ondertekend worden. De tip was om dit van tevoren te laten ondertekenen. Het kwam nu een beetje kil over en dat was jammer. Verder alles goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4
13-10-2020 Herma, Groningen
10
5
Deskundig, empatisch, waardig en duidelijk.
Onlangs overleed onze 26-jarige dochter en wij werden bijgestaan door een uitermate geduldige, oprecht geïnteresseerde en empathische dame van Uitvaart24. Zij luisterde goed naar ons, kwam met passende ideeën en deed geen pogingen om ons allemaal dure zaken aan te smeren, wat een verademing. Ook de mannen die onze dochter thuisbrachten en verzorgden; hulde voor hun respect en liefdevolle manier van doen. Wat Uitvaart24 claimt op haar website, over ‘waardig en transparant’, kan ik helemaal beamen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze ervaring met Uitvaart24.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-10-2020 Patricia, Rotterdam
10
5
naar wens keurig geregeld
Crematie in stilte zonder aanwezigheid van familie, alles naar wens uitgevoerd en voor een zeer schappelijke prijs. Als er geen dienst wenselijk is en de uitvaart in stilte is, dan is Uitvaart 24 een betrouwbare uitvoerder. Daarbij is de prijs- kwaliteitverhouding zeer goed.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-10-2020 Hans, Zoetermeer

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews