Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgt.


Crematie in Crematorium Den Haag

Crematorium Haagse Duinen heeft de beschikking over twee aula’s waardoor u zowel met een klein als met een (zeer) groot gezelschap uitstekend kan worden ontvangen. Dankzij het lichtinval en het gebruik van lichte kleuren ademt het crematorium een zeer aangename sfeer uit welke in niks doet denken aan de aula van een traditioneel crematorium. De medewerkers van crematorium Den Haag letten op elk klein detail zonder op de voorgrond te hoeven treden en ,dankzij de uitgebreide keuken, kunnen zij een zeer uitgebreide catering verzorgen op een zeer hoog niveau. Na de plechtigheid heeft de naaste familie de mogelijkheid om de overledene zelf te begeleiden naar de ovenruimte zodat zij tot het laatst bij hun dierbare kunnen zijn.

Troostrijk Crematorium Den Haag

Voor een stijlvolle uitvaart is het crematorium in Den Haag uitermate geschikt. Niet alleen de inrichting en het kleurgebruik, maar ook het uitzicht op de eeuwenoude eikenbomen biedt een troostrijke omgeving. Uitvaart24 assisteert u bij het samenstellen van een passende crematie, zodat u zich kunt concentreren op wat op nu voor u het belangrijkste is. Bekijk onze tarieven en maak een keuze uit onze pakketten. Uiteraard is alles bespreekbaar en realiseert Uitvaart24 een uitvaart op maat in het crematorium in Den Haag.

Beeld en geluid in Crematorium Den Haag

Zowel film als foto’s, op DVD en muziek, op CD en USB-stick kunnen we voor u afspelen. Goed hoorbaar en zichtbaar voor alle aanwezigen in het crematorium in Den Haag. Bespreek gerust de details met uw uitvaartleider van Uitvaart24. Dan zal alles zorgvuldig geregeld worden, zodat u kunt rekenen op een smaakvolle en stemmige crematie.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden.

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Den Haag voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

  • Crematorium Den Haag - Foto 1
  • Crematorium Den Haag - Foto 2
  • Crematorium Den Haag - Foto 3
Crematorium Haagse Duinen

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Den Haag:
Crematorium Haagse Duinen
Wijndaelersingel 1
2553 AC Den Haag


Een uitvaart regelen in Den Haag?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Den Haag. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumindenhaag.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Den Haag vooraf regelen? Intakeformulier